Ületa oma seni kogetud naudingud, sest Fun Factory vibraatorid on midagi enamat, kui lihtsalt vibreeriv lelu. Fun Factory pulsaator liigub erinevas tempos – alates rahulikust tempost kuni kiire ja kuuma hullutava edasi-tagasi pumpamiseni. Sinul on selleks vaja hoida vibraator endale sobiva nurga all, suruda nii sügavale, kui sulle sobib, võtta parim asend ja nautida! Käed […]

Fun facotry vibraator – midagi enamat kui lihtsalt lelu

Ületa oma seni kogetud naudingud, sest Fun Factory vibraatorid on midagi enamat, kui lihtsalt vibreeriv lelu.

Fun Factory pulsaator liigub erinevas tempos – alates rahulikust tempost kuni kiire ja kuuma hullutava edasi-tagasi pumpamiseni. Sinul on selleks vaja hoida vibraator endale sobiva nurga all, suruda nii sügavale, kui sulle sobib, võtta parim asend ja nautida!

Käed vabad süsteem
Oled sa unistanud sellest, kui hea oleks, kui ei peaks ise vibraatoriga mängima, vaid see teeks kogu töö ise ära? Fun Factory pulsaator on täpselt see, millest oledki unistanud.

Otsusta ise, millist vibratsioonikiirust ja mustrit sa eelistad!
Pulsaatoriga on igal naisel võimalik saavutada veel tugevam ja veelgi pikem orgasm. Pulseeriv edasi-tagasi liikumine on meile rohkem omane, kui lihtsalt kõditav vibratsioon, seega saame pulsaatoriga saavutada tõelähedasema seksuaalse kogemuse. Erinevad pulseerimissagedused muudavad elamuse mitmekülgsemaks.

STRONIC SURF masseerib teid seestpoolt, jõudes iga sinu närvini ja pakub sulle täielikult rahuldava massaaži. Võta sisse mugavaim poos ja naudi käed-vabad masseerijat, sest su kätel on lõputult palju muid ahvatlevaid kohti, mida silitada ja mudida.

Me armastame ja jahime pidevalt G-punkti, kuid see ei ole ainus koht, mida jahtida! STRONIC SURFi nõrgad massaažilained levivad vagiina ees- ja tagaseinale, sealhulgas sageli tähelepanuta jäetud perineaalsele alale. Rohkem stimuleerimist = suuremad orgasmid!

STRONIC SURF’i orgaanilisem kuju ja pehme silikoonist materjal  pakuvad sügavat massaaži, mitte ainult pindade stimuleerimist.

Lõbutse diksreetselt! 
Me tahame, et saaksid oma pulsatorit rahus nautida! Sellepärast on SURFi ainulaadne tehnoloogia peaaegu vaikne. Võta aega endale ja ainuke, mille pärast sa muretsema pead, on vaid sinu enda mõnuoigeid!

Mõnusaid naudinguid!